O NAMA

Stari logo D.O.O. "ACoS" je firma koja se bavi projektovanjem i građenjem individualnih i kolektivnih stambenih objekata, objekata privrednog i javnog karaktera kao i planiranjem prostora odnosno urbanizmom. Graditelljstvom se bavimo vec čitavu deceniju i u izgradnji objekata uključena je brojna ekipa stručnih lica, što nas čini nedostižnim za konkurenciju.
Podjednako ozbiljno prilazimo projektovanju skromne kuće, kao i izazovnim zahtjevnim projektima.
U životu kao i u projektovanju mi nemamo drugi cilj osim usavršavanja u pružanju najkvalitetnijih rešenja za Vaše objekte i investicije.
Dragi interesenti za usluge "ACoS"-a u projektovanju Vašeg objekta, "ACoS" izrađuje projekte sa svim potrebnim detaljima i kvalitetnim rešenjima koja eleminišu uobičajeno rasipanje u gradnji i do 10% od ukupne cijene objekta.
Još više dobijate nenadmašnim arhitektonskim rešenjima koje trajno daje veću vrednost vašem objektu, što je ujedno i kvalitetna investicija za budućnost Vas & Vaše porodice.

Projektovanje

D.O.O "ACoS" iz Rožaja pruža kompletne usluge projektovanja u oblasti gradjevinarstva, što uključuje izradu tehničke dokumentacije u svim etapama projekta u skladu sa domaćim i međunarodnim standardima. Pri projektovanju upotrebljavamo najnoviju tehnologiju, savremene softverske alate, kao i sopstvene originalne metode i modele razvijene u skladu sa specifičnostima naših korisnika. Posebnu pažnju posvećujemo stalnom usavršavanju zaposlenih. "ACoS" –ovi inženjeri posjeduju zvanične licence za projektovanje i izvođenje radova i dugogodišnje iskustvo neophodno prilikom planiranja i realizacije projekata. Dobitnici su nekoliko nagrada za svoja projektna rešenja.

Izvođenje

Aktivnosti izvođenja obuhvataju gradjevinsko-zanatske radove, elektroradove a po potrebi i termotehničke instalacije grijanja. "ACoS"-vi stručnjaci su u mogućnosti da kreiraju tehnička rešenja u skladu sa specifičnostima konkretnih projekata, a sve to na opšte zadovoljstvo investitora.

Nadzor

Profesionalan nadzor u toku izvođenja objekata podrazumijeva koordinaciju i terensku kontrolu radova kao i izveštavanje investitora o fazi izgradnje.

Obuka

Inženjeri "ACoS"-a su, po nalogu Zavoda za zaposljavanje, uspješno vodili obuke radnika građevinske struke različitih zanimanja (zidar, tesar, armirac, gipser, izolater i dr.)
U sklopu ove projektantske kuće studenti građevinsko-arhitektonskih fakulteta mogu obavljati stručnu praksu.

USLUGE

Projektovanje

Urbanizam

Enterijeri

Kuće od drveta


AKTUELNOSTI

30-11--1
BIZNIS CENTAR U ROŽAJU PRI KRAJU
Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.